Aktiviteter

Här följer några tips och idéer, allt beroende på tidsutrymme, önskemål och årstid. Vi samarbetar med instruktörer som har arbetat länge med aktiviteter och äventyr så ni är i trygga händer - Vi önskar gärna att ni har en dialog med aktörerna så att dom kan presentera, anpassa och föreslå en aktivitet som passar just er grupp!

Hittar du något spännande på listan som du vill veta mer om, slå en signal eller skicka ett mail så återkommer vi med en pdf-fil med information samt priser!

Kropp & sinne

Träningspasset – Riktar sig till alla! Söker Ni en rolig och varierad träningsaktivitet så är detta ett bra val – redskap gummiband o boxningshandskar

Qi Gong, yoga – Pausprogram med inriktning på avkoppling och fokus.

Utomhus-bad  i kombination med bastu och relax

Mindfulness – Stresshantering, mental träning, perfekt för att antingen stärka en redan befintlig grupp eller sätta grunderna för en ny! Med eller utan en yoga strech för hela kroppen.

Lugna & inspirerande

Ice breaker game – Få den härliga stämningen som brukar infinna sig mot slutet av middagen redan första kvarten eller kör detta under fikapausen mellan konferenspassen. Engagera alla, skapa härliga samtalsämnen och tävla med dina kollegor.

Music Experience – Music Experience är en lagtävling där deltagarna får njuta av musik och svara på frågor under fikapausen eller fördrinken.

Garden Party – Mingelvändligt & Underhållande. Skräddarsy din egen flerkamp, välj bland många gamla traditionella Engelska garden party-spel och några av våra personliga favoriter

Isskulptering – Isskulptering är en avspänd och kreativ aktivitet som skapar fin teamkänsla. Går att genomföra året runt.

Kajakpaddling – är så mycket mer än bara paddling. Naturupplevelsen är svår att beskriva med ord, det måste upplevas.

Testa Dina Sinnen – Alla sinnen får en uppgift genom att svara på ett antal frågor där lukt, smak, känsel, hörsel får vara med. Som avslutning serveras en drink som skall namnges.

På spåret – Utmanas i en underhållande och allmänbildande resa över världen i en mycket uppskattad frågesport! Vår egen version av det välkända TV-programmet som fungerar alldeles utmärkt under middagen eller pausen. En lugn aktivitet där alla kan bidra med sin kunskap. På Spåret är även vår populäraste inomhusaktivitet!

Mingle Quiz – Den perfekta aktiviteten för bensträckaren, vid fördrinken eller under middagen. Mingel Quiz är en klassisk frågesport – och vem älskar inte frågesport? Spelas i två omgångar (2x 20min) och kan därför enkelt anpassas till övriga programmet. Hela spelet spelas med surfplattor.

Mat & dryck

Förrätten – Tillagas utomhus - en matlagningsaktivitet där man delas in i mindre grupper. Varje grupp får redskap o råvaror utav finaste kvalitet.

Gastronomisk resa på Balingsholm – Vid 4 stationer hittar Du både något för mage o hjärna – något ät- & drickbart i kombination med 3 passande frågor vid varje station, prata o diskutera fram rätt svar. Vid första stationen startar man tillsammans med 1 gl vitt vin o 1 gl rött vin och 3 passande frågor därtill. Vid de följande 3 stationerna tar man med sig sina glas, ev delar gruppen o svarar på övriga frågor o får smakprov på choklad, chark och ost.

Sportiga

Fotboll med ”bumpers” – är en annorlunda och rolig aktivitet. Påminner om vanlig fotboll men istället för att dra på sig matchtröjan så fästs en gigantisk bumperboll på överkroppen

Paintball på Balingsholm – Paintballparken ligger i direkt anslutning till anläggningen. Fint skogsområde i perfekt terräng med många naturliga gömställen. All utrustning finns på plats och erfaren personal håller i själva arrangemanget.

Segwayskytte – Prova det som alla pratar om. En Segway känns som en förlängning av kroppen vilket gör det lätt att obekymrat och obehindrat kunna köra kontrollerat i farter upp till 20km/h. Lär dig svänga, köra baklänges och genom trånga passager. Varje person kör en slinga innan de kommer in på skjutvallen.

Segway teknikbana – Lär dig svänga, köra baklänges och genom trånga passager. Utmana kollegorna i en rafflande stafett. Ni delas in i lag om 4-6 personer där varje lag får varsin segway.

Mästarnas Mästare – När en traditionell teambuilding behöver en liten ”twist”, varför inte göra allt som på TV? Till denna aktivitet har vi hämtat inspiration från den kända TV-serien med stationer som många säkert känner igen. Med en variation av både fysiska och psykiska utmaningar ska man som lag samla poäng och utmanas av sina motståndare. Mycket skratt och en och annan svettdroppe utlovas!