Bröllop & Fest

Bröllop på Balingsholms herrgård i Stockholm

Bröllop på Balingsholm Herrgård

Balingsholm byggdes som privatbostad för drygt 100 år sedan och är en underbar plats för att fira bröllop, födelsedag och alla typer av familjehögtider. Fira er stora dag på en herrgård där matsal och salonger är välbevarade och nyrenoverade. I vår vackra matsal dukar vi gärna upp för ca 100 bröllopsgäster. All planering inför bröllopet eller festen sker i noga samarbete och styrs av kundens önskemål. Vi vill att det ska kännas hemtrevligt, som om kunden bjuder hem sina gäster till herrgården.

Med närhet till sjö och natur, fin herrgårdsmiljö och vacker matsal med sjöutsikt är Balingsholm ett utmärkt alternativ för en lyckad bröllopsfest. Här på Balingsholm finns det fina miljöer att viga sig på, både inomhus och utomhus. Vår populäraste plats är herrgårdens baksida med utsikt över sjön. 

Vi erbjuder gärna våra gäster att förlänga festen med en övernattning som avrundas med frukostbuffé eller brunch. Vi har 49 hotellrum varav 36 dubbelrum, 12 queensizerum (140 cm) och ett bröllopsrum med en exklusiv kontinentalsäng från Elitsängar (160 cm). Boende kostar från 825 kr/person i samband med bröllop. Bokar ni fler än 12 personer med logi, ingår frukost. 

Våra festlokaler i Herrgården

Ladda hem vår planritning över entréplan på Herrgården för att enklare planera er fest.

Andra typer av event

Vår närhet till Stockholm City gör Balingsholm till ett utmärkt alternativ för affärsluncher, konferens, affärsmiddagar m.m. Vi ordnar även företagsevent i vår vackra herrgårdsmiljö, såväl inne som ute i den fina naturen intill sjön Trehörningen.

Bröllop på Balingsholms herrgård i Stockholm

Priser

Bröllopspaket kostar från 1795 kr/person. Då ingår trerätters bröllopsmeny, brudskål, personal och vacker dukning med blommor på borden. Ni har hela herrgården för er själva fram till 24:00! Här finner ni några exempel på menyer och de anpassas gärna efter era önskemål. Balingsholm har fullt serveringstillstånd och vi erbjuder viner från 450 kr/flaska, starköl från 85 kr samt alkoholfria alternativ från 35 kr. 

Priserna gäller för sällskap från 60 bröllopsgäster på lördagar från 1 maj till 30 september. För mindre sällskap – tveka inte att höra av er med en förfrågan. Hör av er om ni har frågor eller funderingar. Ring gärna och boka tid för personlig visning. Välkommen med er bokning! 

Hör av er

Välkommen att höra av dig till oss, så ser vi till att göra er stora dag till precis det ni önskar.

08 608 88 80 
Med vänlig hälsning

Bröllop på Balingsholms herrgård i Stockholm