Konferens på Herrgård

Vi vet att ditt resultat påverkas av var du befinner dig! Konferera i vacker herrgårdsmiljö endast 16 km från Stockholm City.

Konferensrum kastanjen
Kastanjen
Kastanjen är vår största konferens­lokal på vår herrgård. Rummet är även lämpligt för de grupper som vill arbeta ostört eller har högt ställda sekretesskrav. Grupparbetsrummen Almen, Aspen, Björken, Rönnen ligger i direkt anslutning.
Yta: 100 kvm
U-bord: 30 eller 50 personer
Öar: 6 x 8
Skol: 50
Bio: 80
Max 70 personer
100 kvm
Konferens på Balingsholms herrgård i Stockholm
Eken
Eken är vår näst största konferenslokal och har 5 st grupprum i direkt anslutning. Stora fönster och dörrar ger en härlig närhet till parken.
Yta: 85 kvm
U-bord: 31 eller 43 personer
Öar: 6 x 8
Skol: 50
Bio: 60
Max 60 personer
85 kvm
Konferens på Balingsholms herrgård i Stockholm
Boken
Boken en mycket uppskattad konferenslokal på herrgården för den mellanstora gruppen, med vacker vy över parken. I flygeln finns också 5 st grupprum i direkt anslutning till Boken.
Yta: 60 kvm
U-bord: 23/33
Öar: 4x6
Skol: 30
Bio: 50
Max 50 personer
60 kvm
Konferens på Balingsholms herrgård i Stockholm
Linden
Linden är ett eget konferenshus med en större lokal och 2 grupprum samt en fika­hörna. Mycket lämpligt för de grupper som har höga sekretess­krav.
Yta: 38 kvm
U-bord: 20 (styrelsebord)
Max 20 personer
38 kvm
Konferens på Balingsholms herrgård i Stockholm
Häggen
Konferenslokalen Häggen finns på övervåningen i Herrgården med balkong och härlig utsikt över sjön Trehörningen. Lokalen ligger i direkt anslutning till övre salongen.
Yta: 35 kvm
U-bord: 17
Öar: 3x6
Skol: 20
Bio: 26
Max 26 personer
35 kvm
Konferens på Balingsholms herrgård i Stockholm
Syrenen
Syrenen finns på övervåningen i Herrgården med fruns gamla inbyggda sminkbord och kakelugn samt har utsikt över sjön Trehörningen. Denna konferenslokal ligger i direkt anslutning till övre salongen.
Yta: 28 kvm
U-bord: 13
Öar: 2 x 6
Skol: 16
Bio: 20
Max 20 personer
28 kvm
Konferens på Balingsholms herrgård i Stockholm
Flädern
Flädern är ett mysigt konferensrum som ligger på över­våningen i Herrgården. Lokalen har utsikt över parken och ligger i direkt anslutning till övre salongen.
Yta: 26 kvm
U-bord: 9 (styrelsebord)
Skol: 10
Max 10 personer
26 kvm
Konferens på Balingsholms herrgård i Stockholm
Ginsten
Ginsten är ett mysigt konferensrum som ligger på över­våningen i Herrgården med utsikt över sjön Trehörningen.
Yta: 24 kvm
U-bord: 9 (styrelsebord)
Max 9 personer
24 kvm
Konferens på Balingsholms herrgård i Stockholm
Grupprum
På Balingsholms Herrgård finns det även 11 stycken grupparbetsrum. Vi har grupprum med varierande storlek och plats för mellan 6–10 personer.
Max 6-10 personer
Konferensrum

Konferens på Balingsholm Herrgård

På Balingsholm Herrgård finns följande lokaler till förfogande för er konferens:

  • 8 konferenslokaler
  • 11 grupparbetsrum
  • Samt 49 hotellrum

Samtliga konferenslokaler är utrustade med:

  • Projektorer
  • Smartboards eller skärm till möten och presentationer
  • Hela Balingsholm Herrgård har givetvis WiFi access

I herrgården finns våra bästa mötesrum för de mindre grupperna. Ett exempel är Häggen med egen balkong och vacker utsikt över sjön Trehörningen. Rummet är lämpligt för grupper upp till 17 personer. I flygelbyggnaderna finns de större lokalerna för konferenser mellan 15–70 personer. Konferenshuset Linden och Kastanjen med sin avskildhet, är mycket uppskattade för de grupper som vill arbeta mycket intensivt och har högt ställda sekretesskrav.

Passa på att boka en härlig konferens med kollegorna på en Herrgård i naturskön miljö men nära Stockholm City. Alla våra lokaler har fönster med utsikt över den vackra naturen runt Balingsholm Herrgård eller över sjön Trehörningen. Balingsholm Herrgård är en perfekt plats för dig som vill genomföra naturnära konferenser i Stockholm.

En annorlunda mötesmiljö?

Vill du ha en annorlunda mötesmiljö till er konferens rekommenderar vi Relaxen med utsikt över sjön Trehörningen. Eller varför inte mötas i vår äppellund?

Varmt välkomna att boka konferens på vår herrgård!

Erbjudanden på Balingsholm Herrgård

Vill du ta tillvara på tillfället att sammansvetsa din grupp ytligare under er konferens hos oss så tycker vi att ni skall göra en aktivitet med oss eller med någon av våra samarbetspartners. Nu kan vi även erbjuda möjligheten att hyra hela herrgården till ert företag. Tveka inte att höra av er till oss så ska vi göra det vi kan för att infria era önskningar.

Balingsholms herrgård