Konferens på herrgård i Stockholm

Konferens på Balingsholms herrgård i Stockholm
Balingsholms herrgård
Balingsholms herrgård

Möten i naturnära miljö

Känner du och dina kollegor er stressade? Behöver ni fokusera på viktiga möten eller planerar ditt företag en hel konferens? Hos oss kan du koppla av och koncentrera dig i naturnära miljö, en plats bortom vardagens stress och folk som stör. Oavsett ditt och dina kollegors behov har vi de perfekta lokalerna för framgångsrika möten och viktiga beslut. Boka ditt företags nästa konferens utanför Stockholm och kombinera arbete med avkoppling på Balingsholm Herrgård. 

 

Avslappnande mötesmiljö & konferensanläggning i Stockholm

Vi vet att resultat påverkas av var du befinner dig. Därför erbjuder vi möten och konferenser i en avslappnande omgivning, bara 16 km från centrala Stockholm. Oavsett om ni är en liten grupp eller ett helt företag som behöver fokusera på arbetet hittar du er konferenslokal i Stockholm hos oss på Balingsholm. Här har vi 8 konferensrum och 11 grupparbetsrum i olika storlekar, alla med utsikt över den vackra naturen på herrgården. 

Självklart är alla våra konferenslokaler utrustade med allt ni behöver, som projektor och smartboards för möten och presentationer. Vi erbjuder mötesrum för alla behov, från små grupprum med plats för 6-10 personer till större konferensrum som rymmer 15-70 personer. Vill ni hellre diskutera viktiga frågor i en annorlunda miljö? Då är vår härliga äppellund en perfekt plats för ditt möte!

Förläng din vistelse hos oss - boka konferens med övernattning

För att förlänga vistelsen och hinna med tid för avkoppling erbjuder vi konferens med övernattning i Stockholm på vårt herrgårdshotell. Med 49 hotellrum varav 12 enkelrum och 37 dubbelrum med utsikt över sjön Trehörningen kan vi garantera en härlig vistelse på herrgården. På Balingsholm kan ni dessutom kombinera konferens med spa i vår relax. Där kan ni runda av efter en givande mötesdag och njuta av såväl pool som bastu samtidigt som ni blickar ut över sjön. 

Är ni ett större företag som vill ha hela herrgården för er själva? Inga problem! Hos oss kan ni boka ett konferenspaket och hyra hela herrgården där ni kan arbeta ostört samtidigt som ni får njuta av vackra utsikter och miljöer. Passa på att nyttja hela konferensanläggningen, spa och avnjuta frukost, lunch, fika och en härlig trerätters middag. 

Kontakta oss redan idag för ett härligt dygn med både konferens och spa i Stockholm. 

Kom närmre kollegorna med aktiviteter & teambuilding i Stockholm

När du och dina kollegor ändå samlats tillsammans på herrgården, vad passar då bättre än att stärka teamkänslan och banden till dina medarbetare genom att kombinera konferens med aktivitet? Hos oss hittar ni ett brett utbud av teambuilding aktiviteter som ni kan göra tillsammans. 

För er som är intresserade av mat och dryck har vi matlagningsaktiviteter där ni får laga och smaka mat samtidigt som ni får tid att umgås med varandra. För er som föredrar något avslappnande erbjuder vi massage och lugnare träningsformer som kombinerar kropp och sinne. Vill ni istället göra något fartfyllt eller utmanande har vi allt från padel och segwayskytte till kluriga frågor och utmanande tävlingar. 

Vi anpassar gärna aktiviteterna efter era önskemål och behov så att ni får en aktivitet som passar just er grupp! Läs om alla aktiviteter här och boka ditt nästa möte hos oss!

Balingsholm Herrgård - din plats för hotell, konferens & spa i Stockholm

Vi på Balingsholm har alltid dig i fokus för att se till att du får den bästa möjliga upplevelsen oavsett  om det gäller konferens eller en avslappnande hotellvistelse. Till oss är det enkelt att ta sig, så kom till oss och njut av god mat, vacker miljö och en fantastisk konferensanläggning i Stockholm.