Bröllop & Fest

Skapa minnen för livet på Balingsholm Herrgård

Bröllop på Balingsholm Herrgård

Balingsholm byggdes som privatbostad för drygt 100 år sedan och är en underbar plats för att fira bröllop, födelsedag och alla typer av familjehögtider.

Bröllop i en väl bevarad herrgård

En herrgård där matsal och salonger är väl bevarade och nyrenoverade. I vår vackra matsal dukar vi gärna upp för ca 100 bröllopsgäster. All planering för bröllopet eller festen sker i noga samarbete med kundens önskemål. Vi vill att det ska kännas som om kunden bjuder hem sina gäster till herrgården.

Med våra 49 gästrum vill vi erbjuda våra gäster att förlänga festen med en övernattning som avrundas med frukostbuffé eller brunch.

Klicka här för vår Bröllopsfolder 2023

Våra lördagar från April - September är bokade under 2022, men hör av er så kanske vi kan hitta ett alternativt datum för er stora dag! 

Våra festlokaler i Herrgården

Ladda hem planritningar entréplan och övervåning. 

För dig som vill ha ditt bröllop eller fira bemärkelsedag i vacker, naturnära och rogivande miljö - vid sjön Trehörningen i Huddinge bara 16 km från Stockholm.

Andra typer av event

Vår närhet till Stockholm City gör Balingsholm till ett utmärkt alternativ för affärsluncher, affärsmiddagar m.m. Vi ordnar även företagsevent i vår vackra herrgårdsmiljö, såväl inne som ute i den fina naturen intill sjön Trehörningen.

Läs mer om Konferens på Balingsholm Herrgård!

Hör av er

Välkommen att höra av dig till oss, så ser vi till att göra er stora dag till det ni önskar.

08 608 88 80 
Med vänlig hälsning