Konferens

Vi vet att ditt resultat påverkas av var du befinner dig! Konferera i vacker herrgårdsmiljö endast 16 km från Stockholm City.

Konferens

Vi vill att du ska få ett verkligt bra resultat och en positiv känsla med dig hem.
Balingsholm har 8 konferenslokaler, 11 grupparbetsrum samt 49 hotellrum.

I herrgården finns våra bästa mötesrum för de mindre grupperna. Ett exempel är Häggen med egen balkong och vacker utsikt över sjön Trehörningen. Lämplig för grupper upp till 17 personer.

I flygelbyggnaderna finns de större lokalerna för konferens­grupper mellan 15–70 personer.

Konferenshuset Linden och Kastanjen med sin avskildhet, är mycket uppskattade för de grupper som vill arbeta mycket intensivt och har högt ställda sekretesskrav.

Samtliga lokaler har fönster med utsikt över sjön Trehörningen eller den vackra naturen runt Balingsholm.

För dig som vill genomföra naturnära konferenser i Stockholm.

Samtliga konferenslokaler är utrustade med projektorer, smartboards eller skärm för att mötet.

Hela Balingsholm har givetvis wifi access

Kastanjen (max 70 p, 100 kvm)

Kastanjen är vår största konferens­lokal. Lämplig också för de grupper som vill arbeta ostört eller har högt ställda sekretesskrav. Grupparbetsrummen Almen, Aspen, Björken, Rönnen ligger i direkt anslutning.

Yta: 100 kvm
U-bord: 30 eller 50 personer
Öar: 6 x 6
Skol: 50
Bio: 70

Eken (max 60 p, 85 kvm)

Eken är vår näst största lokal och har 5 st grupprum i direkt anslutning. Stora fönster och dörrar ger en härlig närhet till parken.

Yta: 85 kvm
U-bord: 31 eller 43 personer
Öar: 6 x 6
Skol: 50
Bio: 60

Boken (max 50 p, 60 kvm)

Boken en mycket uppskattad konferenslokal för den medel­stora gruppen, med vacker vy över parken. I flygeln finns också 5 st grupprum i direkt anslutning  till Boken.

Boken ligger i flygelbyggnaden som fru Hirsch flyttade ut till när hon blev änka. Hon bodde där fram till 1963.

Yta: 60 kvm
U-bord: 23/33
Öar: 4x6
Skol: 30
Bio: 50

Linden (20 p, 38 kvm)

Linden är ett eget konferenshus med en större lokal och 2 grupprum samt en fika­hörna. Mycket lämpligt för de som har höga sekretess­krav.

Yta: 38 kvm
U-bord: 20 (styrelsebord)

Häggen (max 26 p, 35 kvm)

Häggen finns på övervåningen i Herrgården med balkong och härlig utsikt över sjön Trehörningen. Lokalen ligger i direkt anslutning till övre salongen.

Yta: 35 kvm
U-bord: 17
Öar: 3x6
Skol: 20
Bio: 26

Syrenen (max 20 p, 28 kvm)

Syrenen finns på övervåningen i Herrgården med fruns gamla inbyggda sminkbord och kakelugn samt har utsikt över sjön Trehörningen. Lokalen ligger i direkt anslutning till övre salongen.

Yta: 28 kvm
U-bord: 13
Öar: 2 x 6
Skol: 16
Bio: 20

Flädern (10 p, 26 kvm)

Flädern är ett mysigt konferensrum som ligger på över­våningen i Herrgården. Lokalen har utsikt över parken och ligger i direkt anslutning till övre salongen.

Yta: 26 kvm
U-bord: 9 (styrelsebord)
Skol: 10

Ginsten (9 p, 24 kvm)

Ginsten är ett mysigt konferensrum som ligger på över­våningen i Herrgården med utsikt över sjön Trehörningen.

Yta: 24 kvm
U-bord: 9 (styrelsebord)

En annorlunda mötesmiljö?

Vill du ha en annorlunda mötesmiljö rekommenderar vi Relaxen med utsikt över sjön Trehörningen. Eller varför inte mötas i vår äppellund?

Grupprum, 11 st

Grupparbetsrum, 11 st: I våra grupparbetsrum med varierande storlek finns det plats för 6–10 personer.

Aktiviter

Här följer några tips och idéer, allt beroende på tidsutrymme, önskemål och årstid. Vi samarbetar med instruktörer som har arbetat länge med aktiviteter och äventyr så Ni är i trygga händer - Vi önskar gärna att Ni har en dialog med aktörerna så att dom kan presentera, anpassa och föreslå en aktivitet som passar just Er grupp!

Hittar du något spännande på listan som du vill veta mer om, slå en signal eller skicka ett mail så återkommer vi med en pdf-fil med information samt priser!

Kropp & sinne

Träningspasset – Riktar sig till alla! Söker Ni en rolig och varierad träningsaktivitet så är detta ett bra val – redskap gummiband o boxningshandskar

Qi Gong, yoga – Pausprogram med inriktning på avkoppling och fokus.

Utomhus-bad  i kombination med bastu och relax

Mindfulness – Stresshantering, mental träning, perfekt för att antingen stärka en redan befintlig grupp eller sätta grunderna för en ny! Med eller utan en yoga strech för hela kroppen.

Lugna & inspirerande

Ice breaker game – Få den härliga stämningen som brukar infinna sig mot slutet av middagen redan första kvarten eller kör detta under fikapausen mellan konferenspassen. Engagera alla, skapa härliga samtalsämnen och tävla med dina kollegor.

Music Experience – Music Experience är en lagtävling där deltagarna får njuta av musik och svara på frågor under fikapausen eller fördrinken.

Garden Party – Mingelvändligt & Underhållande. Skräddarsy din egen flerkamp, välj bland många gamla traditionella Engelska garden party-spel och några av våra personliga favoriter

Table Skittles – Slå ner så många käglor som möjligt.

Shuffle Board – Skjut iväg en disk och placera den på rätt plats och få så många poäng som möjligt.

Carpet Bowls – Inomhusversionen av den klassiska ”Lawn Bowls” från 1200-talet.

Cornboard – Vem är bäst på att kasta ner säckarna i hålet?

Laserpistolskytte- Vem är stadigast på handen?

Golf Ladder – Bolas som kastas mot stegpinnar.

Curling utan is.

Glödvandring – på 600 graders kolbädd – fokusering – vågar du?

Isskulptering – Isskulptering är en avspänd och kreativ aktivitet som skapar fin teamkänsla. Går att genomföra året runt.

Kajakpaddling – är så mycket mer än bara paddling. Naturupplevelsen är svår att beskriva med ord, det måste upplevas.

Testa Dina Sinnen – Alla sinnen får en uppgift genom att svara på ett antal frågor där lukt, smak, känsel, hörsel får vara med. Som avslutning serveras en drink som skall namnges.

På spåret – Utmanas i en underhållande och allmänbildande resa över världen i en mycket uppskattad frågesport! Vår egen version av det välkända TV-programmet som fungerar alldeles utmärkt under middagen eller pausen. En lugn aktivitet där alla kan bidra med sin kunskap. På Spåret är även vår populäraste inomhusaktivitet!

Mingle Quiz – Den perfekta aktiviteten för bensträckaren, vid fördrinken eller under middagen. Mingel Quiz är en klassisk frågesport – och vem älskar inte frågesport? Spelas i två omgångar (2x 20min) och kan därför enkelt anpassas till övriga programmet. Hela spelet spelas med surfplattor.

Mat & dryck

Förrätten – Tillagas utomhus - en matlagningsaktivitet där man delas in i mindre grupper. Varje grupp får redskap o råvaror utav finaste kvalitet.

Gastronomisk resa på Balingsholm – Vid 4 stationer hittar Du både något för mage o hjärna – något ät- & drickbart i kombination med 3 passande frågor vid varje station, prata o diskutera fram rätt svar. Vid första stationen startar man tillsammans med 1 gl vitt vin o 1 gl rött vin och 3 passande frågor därtill. Vid de följande 3 stationerna tar man med sig sina glas, ev delar gruppen o svarar på övriga frågor o får smakprov på choklad, chark och ost.

Sportiga

Cykling – Cykling passar alla, oavsett ålder, kön eller tidigare erfarenhet. Våra erfarna instruktörer ger tekniktips och anpassar turen och tempot efter gruppens förmåga och önskemål. Kanske tar vi med en fikakorg och tar ett stopp längs turen.

Fotboll med ”bumpers” – är en annorlunda och rolig aktivitet. Påminner om vanlig fotboll men istället för att dra på sig matchtröjan så fästs en gigantisk bumperboll på överkroppen

Paintball på Balingsholm – Paintballparken ligger i direkt anslutning till anläggningen. Fint skogsområde i perfekt terräng med många naturliga gömställen. All utrustning finns på plats och erfaren personal håller i själva arrangemanget.

Segwayskytte – Prova det som alla pratar om. En Segway känns som en förlängning av kroppen vilket gör det lätt att obekymrat och obehindrat kunna köra kontrollerat i farter upp till 20km/h. Lär dig svänga, köra baklänges och genom trånga passager. Varje person kör en slinga innan de kommer in på skjutvallen.

Segway teknikbana – Lär dig svänga, köra baklänges och genom trånga passager. Utmana kollegorna i en rafflande stafett. Ni delas in i lag om 4-6 personer där varje lag får varsin segway.

Mästarnas Mästare – När en traditionell teambuilding behöver en liten ”twist”, varför inte göra allt som på TV? Till denna aktivitet har vi hämtat inspiration från den kända TV-serien med stationer som många säkert känner igen. Med en variation av både fysiska och psykiska utmaningar ska man som lag samla poäng och utmanas av sina motståndare. Mycket skratt och en och annan svettdroppe utlovas!

Teambuilding

Uppdraget – En kreativ och händelserik lagtävling där laget skall utföra så många uppdrag som möjligt. Varje uppdrag är värt olika mycket poäng och av olika karaktär vilket innebär att laget måste prioritera och dra fördel av lagets olika förmågor för att samla så många poäng som möjligt.

Medarbetarskap – praktiska teambuildingövningar. I dagens föränderliga värld ställs ställs högre krav på organisationen och medarbetarna. Vi har skapat gruppdynamiska övningar för att involvera, skapa tillit, öka kommunikationen och förbättra samarbetet.

Checkpoint Challenge – Ett spännande surfplattespel som utmanar de klassiska teambuilding-övningarna och kan helt skräddarsys för olika miljöer och företag. Checkpoint Challenge är en GPS-styrd, aktiv frågesport som även innehåller ett antal roliga fotouppdrag. Här vinner man med snabba fötter och allmänbildning!

Flag Hunt – Den lite mer fartfyllda versionen av ”Checkpoint Challenge” som helt enkelt går ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Flaggorna är markerade i surfplattor med GPS-karta och utökar i antalet under spelets gång. Lagen har även möjlighet att kasta fällor och ta poäng från motståndarna. ”Som Pokemon för vuxna!” sa en av våra gäster.

Position Okänd – Position okänd är en lagtävling som går ut på att hitta så många kontroller som möjligt på en begränsad tid. Varje lag utser en lagkapten som med hjälp av karta, fotografier och en com-radio ska guida sitt lag till olika platser.

Drömbygget – Sätter fart på deltagarnas kreativitet. Med glasspinnar & lim får grupperna bygga vad dom vill

Reklamfilmen – Med surfplattor & rekvisita som hjälpmedel får ni själva skapa en kortfilm eller företagets nya reklamfilm – ett bra sätt att lära känns sina kollegor!

The Challenge – The Challenge är en lättsam och kul aktivitet. Den är energifylld och går ut på att lösa uppdrag med stor variation. Det kan vara allt från ett fotouppdrag till att ni får hitta något i er omgivning för att lösa upp nya utmaningar.

Code Break – Ni har bilder på olika platser, hitta platsen och den specifika koden. Klockan tickar, ni har 45 minuter på er att hitta så många som möjligt!

Escape Game – Escape Game är ett interaktivt och intuitivt verklighetsbaserat spel. Kollegorna har 60 minuter på sig att lösa kluriga pussel och frågor för att lyckas ta sig ur rummet, som är virtuellt.

Teambuildande 3-kamp/5-kamp – Välj från bl a Mänskligt luffarschack, bollränna, lägg pusslet, reptricket, backrace.​

Säsongsspecial

X-mas Game – Ta julfesten till en helt ny nivå! X-mas Game bjuder på en rolig utmaning i form av ett quiz med jultema. Med hjälp av surfplattor och 3-5 lagkamrater spelas spelet i två heat, med en kort paus. Gamla minnen väcks till liv, nya kontakter med gemensamma jultraditioner upptäcks och bryggor mellan kollegor byggs.

Pepparkakshuset – Att bygga ett pepparkakshus är kanske inte så svårt, men att göra det utifrån ett tema blir genast mer av en utmaning. Med hjälp av rekvisita, verktyg, härlig fantasi och kreativitet försöker vi skapa verk som överträffar allas förväntningar.

Långfärdsskridskor – Att få uppleva Balingsholm från sjön en frisk vinterdag på ett par långfärdsskridskor är en naturupplevelse som stannar kvar resten av livet.

Pumpaskulptering – Här är en aktivitet som garanterat får er i den rätta halloween-stämningen. För att lyckas krävs engagemang och kreativitet.

Vi har ytor, lokaler och bra samarbetspartner så egentligen är det bara fantasin som begränsar val utav aktivitet. Vill Ni ha mer information eller helt förutsättningslöst diskutera upplägg – slå oss en signal!