Konferens på Herrgård

Vi vet att ditt resultat påverkas av var du befinner dig! Konferera i vacker herrgårdsmiljö endast 16 km från Stockholm City.

Konferens på Balingsholm Herrgård

Vi vill att du ska få ett verkligt bra resultat och en positiv känsla med dig hem efter en konferens på Balingsholm Herrgård.

På Balingsholm Herrgård finns följande lokaler till förfogande:

  • 8 konferenslokaler
  • 11 grupparbetsrum
  • Samt 49 hotellrum

Samtliga konferenslokaler är utrustade med:

  • Projektorer
  • Smartboards eller skärm till möten och presentationer
  • Hela Balingsholm Herrgård har givetvis WiFi access

I herrgården finns våra bästa mötesrum för de mindre grupperna. Ett exempel är Häggen med egen balkong och vacker utsikt över sjön Trehörningen. Rummet är lämpligt för grupper upp till 17 personer. I flygelbyggnaderna finns de större lokalerna för konferenser mellan 15–70 personer. Konferenshuset Linden och Kastanjen med sin avskildhet, är mycket uppskattade för de grupper som vill arbeta mycket intensivt och har högt ställda sekretesskrav.

Passa på att boka en härlig konferens med kollegorna på en Herrgård i naturskön miljö men nära Stockholm City. Alla våra lokaler har fönster med utsikt över den vackra naturen runt Balingsholm Herrgård eller över sjön Trehörningen. Balingsholm Herrgård är en perfekt plats för dig som vill genomföra naturnära konferenser i Stockholm.

Erbjudanden på Balingsholm Herrgård

Vill du ta tillvara på tillfället att sammansvetsa din grupp ytligare under er vistelse hos oss så tycker vi att ni skall göra en aktivitet med oss eller med någon av våra samarbetspartners. Nu kan vi även erbjuda möjligheten att hyra hela herrgården till ert företag. Tveka inte att höra av er till oss så ska vi göra det vi kan för att infria era önskningar.

Aktiviteter

Exklusivitet

En annorlunda mötesmiljö?

Vill du ha en annorlunda mötesmiljö till er konferens rekommenderar vi Relaxen med utsikt över sjön Trehörningen. Eller varför inte mötas i vår äppellund?

Kastanjen (max 70 p, 100 kvm)

Kastanjen är vår största konferens­lokal på vår herrgård. Rummet är även lämpligt för de grupper som vill arbeta ostört eller har högt ställda sekretesskrav. Grupparbetsrummen Almen, Aspen, Björken, Rönnen ligger i direkt anslutning.

Yta: 100 kvm
U-bord: 30 eller 50 personer
Öar: 6 x 8
Skol: 50
Bio: 80

Eken (max 60 p, 85 kvm)

Eken är vår näst största konferenslokal och har 5 st grupprum i direkt anslutning. Stora fönster och dörrar ger en härlig närhet till parken.

Yta: 85 kvm
U-bord: 31 eller 43 personer
Öar: 6 x 8
Skol: 50
Bio: 60

Boken (max 50 p, 60 kvm)

Boken en mycket uppskattad konferenslokal på herrgården för den mellanstora gruppen, med vacker vy över parken. I flygeln finns också 5 st grupprum i direkt anslutning till Boken.

Boken ligger i flygelbyggnaden som fru Hirsch flyttade ut till när hon blev änka. Hon bodde där fram till 1963.

Yta: 60 kvm
U-bord: 23/33
Öar: 4x6
Skol: 30
Bio: 50

Linden (20 p, 38 kvm)

Linden är ett eget konferenshus med en större lokal och 2 grupprum samt en fika­hörna. Mycket lämpligt för de grupper som har höga sekretess­krav.

Yta: 38 kvm
U-bord: 20 (styrelsebord)

Häggen (max 26 p, 35 kvm)

Konferenslokalen Häggen finns på övervåningen i Herrgården med balkong och härlig utsikt över sjön Trehörningen. Lokalen ligger i direkt anslutning till övre salongen.

Yta: 35 kvm
U-bord: 17
Öar: 3x6
Skol: 20
Bio: 26

Syrenen (max 20 p, 28 kvm)

Syrenen finns på övervåningen i Herrgården med fruns gamla inbyggda sminkbord och kakelugn samt har utsikt över sjön Trehörningen. Denna konferenslokal ligger i direkt anslutning till övre salongen.

Yta: 28 kvm
U-bord: 13
Öar: 2 x 6
Skol: 16
Bio: 20

Flädern (10 p, 26 kvm)

Flädern är ett mysigt konferensrum som ligger på över­våningen i Herrgården. Lokalen har utsikt över parken och ligger i direkt anslutning till övre salongen.

Yta: 26 kvm
U-bord: 9 (styrelsebord)
Skol: 10

Ginsten (9 p, 24 kvm)

Ginsten är ett mysigt konferensrum som ligger på över­våningen i Herrgården med utsikt över sjön Trehörningen.

Yta: 24 kvm
U-bord: 9 (styrelsebord)

Grupprum, 11 st

På Balingsholms Herrgård finns det även 11 stycken grupparbetsrum. Vi har grupprum med varierande storlek och plats för mellan 6–10 personer.